Tуристически маршрут Горно Озирово – Леденика

Изграден е туристически маршрут Горно Озирово - Леденика, който осигурява връзка на любители на пешеходния туризъм и велотуристи до парка от страна на курортния център Вършец.

Маршрутът се изминава за около 4 часа, като трасето преминава по съществуваща в момента пътека. Поставени са информационни табла и табели и са оформени красиви кътове за отдих.

 

Tуристически маршрут Враца - Леденика

Изграден е атрактивен туристически маршрут от Враца, който осигурява пешеходен достъп до пещера „Леденика”, като алтернатива на туристите в едната или в двете посоки, функционално ранжиране на територията със съответната териториално устройствена схема, което придава на обекта елемент на многофункционалност и допринася за повишаване атрактивността и посещаемостта на обекта.

Този маршрут представлява екопътека, която преминава през най-атрактивните от природна и ландшафтна гледна точка територии на района. По трасето са разположени различни съоръжения и елементи, които спомагат за неговата атрактивност, улесняват преминаването, предоставят информация или възможност за почивка.

Информация

  • Трудност Средно
  • Времетраене 1-4 часа
  • Участници ~
  • Възраст 4+

Още атракциони

Атракционни влакчета

Прилепа

Мама, татко и ние

Приказна алея